Snickers kake
Du trenger
350 g peanøttsmør (1 glass Suma penøttsmør)
2,5 dl sirup
2 dl Cocosa sukker (kan bruke vanlig sukker)
1 dl kokosmasse
100 g Semper Special Flakes (glutenfri cornflakes)
1 ts vanilje
topping:
1 plate melkefri sjokolade (feks Green&Blacks espresso)
3 biter aftereight (kan sløyfes)
Slik gjør du:
Varm peanøttsmør, sirup og sukker i en kjele til det smelter. Bland i kokosmasse, vanilje og cornflakes. Fordel massen i en rund form eller i en liten langpanne. Sett kaken kaldt en liten stund. Gjør klar toppingen ved å smelte sjokolade og aftereight. Før ett tynt lag med topping utover kaken og la den stivne i kjøleskap før servering.
Anbefaler å dele kaken opp i biter ved servering – dette er en mektig kake som smaker utrolig godt!!