Oppskrifter

Rundstykker uten gjær

Lette og fine i konsistensen!Rundstykker-uten-gjaer_medium

Du trenger

3 dl havregryn

1,5 dl maismel

1,5 dl quinoamel

2,5 dl risflak

2 dl rismel

4 dl solsikke el. andre frø/nøtter

2 ts bakepulver

3 ss fiberhusk

1 dl olivneolje

1 boks (400 ml) kokosmelk

3-4 dl vann

3 ts salt

Slik gjør du

Bruk gjerne kjøkkenmaskin. Start med kokosmelk og olje i en bolle. Bland så i de tørre ingrediensene.Ta deretter i vannet. Bruk først 3 dl og se om det er nok. Om deigen blir for tørr, ta i mer vann. Deigen skal kunne formes med hendene. La maskinen gå i 2-3 min. Form runstykkene med hendene og sett dem på en bakeplate. Stekes på 200 grader i ca 30 min. Skal bli gyldne over og under. Avkjøles på rist.

Denne deigen blir god å forme og rundstykkene blir lette og gode. Kan fryses.

Adresse

  • Bøgata 36
    3800 Bø i Telemark

Kontakt oss

  • 35 29 39 40
  • post@bonushelsekost.no

Åpningstider

Man-Fre 10 - 18
Lørdag 10 - 16

Følg oss