Oppskrifter

Svigermors tranebærpai

Svigemors tranebærpaiSvigemors-tranebaerpai_medium

Dette trenger du:
250 g glutenfritt mel, feks. Orgran fin melmiks
100 g sukrin melis
125 g smør
2 eggeplommer
2 ss kaldt vann
3 ss soyamelk

Bunnen forstekes på 200 grader i 15-20 min.
Avkjøles mens du lager fyllet.

Fyll

150 g tranebær
200 g sukrin
150 g smør
200 malte mandler/mandelmel
3 store egg

Bland tranebær med 50 g sukrin. Bland resten av sukrinet sammen med smøret.
Deretter bland mandler inn i smørkremen. Pisk eggene sammen, tilsett litt av gangen i smørkremen.
Vend inn tranebær/sukker.Hell fyllet i bunnen, og bre det fint utover i formen.
Stek paien på 160-170 grader i 30-40 min.

Adresse

  • Bøgata 36
    3800 Bø i Telemark

Kontakt oss

  • 35 29 39 40
  • post@bonushelsekost.no

Åpningstider

Man-Fre 9 - 19
Lørdag 10 - 16

Følg oss