Oppskrifter

Rundstykker med havregryn

Gode frokostrundstykkerRundstykker-med-havregryn_medium

Du trenger:

1 pk orgran fin melblanding

250 g havregryn (gjerne glutenfrie)

9 dl vann

50 g gjær

1 dl olje

2 ts salt

1 ts bakepulver

3 ss fiberhusk

Bland vann, fiberhusk og gjær i en bolle. La dette stå i 5-10 min. Bland det tørre og hell det i vannet. Tilsett oljen tilslutt. Kjør det i kjøkkenmaskin, gjerne i 5-7 min. Lag rundstykker på bakeplate eller bruk muffinsformer. Deigen gir ca 18 rundstykker.

La rundstykkene heve 30-45 min under kjøkkenhankle på ett lunt sted. Sett ovnen på 180 grader, stekes i 35-45 min. Når rundtykkene er ferdig er det en fin skorpe rundt hele runstykket. Avkjøles før de evt. fryses ned.

Adresse

  • Bøgata 36
    3800 Bø i Telemark

Kontakt oss

  • 35 29 39 40
  • post@bonushelsekost.no

Åpningstider

Man-Fre 9 - 19
Lørdag 10 - 16

Følg oss