Oppskrifter

Nøttebunn

med fresh toppingNoettebunn_medium

Dette trenger du

300 g nøttekjerner/mandler males
2 ss Psyllium husk
6 egg
30 g sukker – piskes til eggedosis
1 ts bakepulver

Slik gjør du:

Bland sukker og egg – pisk til eggedosis. Tilsett resten av ingrediensene. Has i smurt springform.

Stekes i 45-60 minutter ved 200 grader

Forslag til topping:

1. Soya pisket «kremfløte» feks. Organic Cremo Vita
2. Vaniljesoyais kjørt i food-prosessor sammen med halvfrosne bær
3. Soyafløte/sitron med halvfrosne bær

Adresse

  • Bøgata 36
    3800 Bø i Telemark

Kontakt oss

  • 35 29 39 40
  • post@bonushelsekost.no

Åpningstider

Man-Fre 9 - 19
Lørdag 10 - 16

Følg oss