Oppskrifter

Marsipan

med sukrinMarsipan_medium

Ingredienser:

90 g mandelmel
60 g SukrinMelis
2 eggehviter
(1-3 dråper mandelessens)

Topping:
20 g mørk sjokolade

 

Slik gjør du:

 

Bland SukrinMelis, mandelmel, eggehviter og mandelessens. Smak på marsipanen etter hvert som du knar den sammen, og tilsett mer mandelmel eller SukrinMelis ettersom hvor søtt du liker å ha det. La deigen hvile i ca. 15 minutter, del den i 12 like biter og trill kuler.

Del sjokoladen i biter og putt de i en plastpose, smelt i varmt vann. Klipp av tuppen og dekorer de fineste kuler!

Sunnere marsipan enn dette får du vel ikke? Hele oppskriften gir 345 kcal og ca. 12 kuler. Det vil si ca. 29 kcal per kule. Oppskriften er hentet fra www.sukrin.no.

Adresse

  • Bøgata 36
    3800 Bø i Telemark

Kontakt oss

  • 35 29 39 40
  • post@bonushelsekost.no

Åpningstider

Man-Fre 9 - 19
Lørdag 10 - 16

Følg oss