Oppskrifter

Kakao

hjemmelaget med sjokolade Kakao_medium

Du trenger

1 plate melkefri sjokolade (90-100 g)(feks. av merket Plamil eller mørk kokesjokolade 70 %)

Jo mer kakao i sjokoladen, desto sterkere kakao smak.

1 liter rismelk eller soyamelk

Slik gjør du:

Bryt sjokoladen i biter og smelt den i kjelen under svak varme.

Tilsett melken litt og litt og rør den inn i den smelta sjokoladen.

Smak deg frem til hvor mye melk du vil ha i etter hvor sterk du ønsker å ha den.

Det lille ekstra får du ved å pynte med:

Soya too (soya kremfløte på boks) eller annen soyakremfløte

Hakka sjokoladebiter

Marshmellows

Om du vil ha den søtere på smak, kan du bruke Sukrin eller Tagatesse som søtning.

Adresse

  • Bøgata 36
    3800 Bø i Telemark

Kontakt oss

  • 35 29 39 40
  • post@bonushelsekost.no

Åpningstider

Man-Fre 9 - 19
Lørdag 10 - 16

Følg oss